+90 533 279 62 75
ENGİNAR KALPLİ MAKARNA TARİFİ / 17 Mayıs 2022

Malzemeler

1 paket fiyonk makarna

1 kutu enginar kalbi

3 adet dolmalık kırmızı biber

1 yemek kaşığı tereyağ

3 yemek kaşığı hazır çiğ krema

1 çay kaşığı tuz

3 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri

Maydanoz


Kaynayan tuzlu suya makarnaları ekleyip 8-10 dakika haşlayıp süzün.

Enginar kalplerini enlemesine 3'e bölün. Kırmızı biberi közleyin. Tavaya tereyağ koyun, enginar ve biberi soteleyin. Kremayı, parmesan peynirini ve tuzu ilave edin. Sosu makarnaya karıştırıp 5 dakika süreyle pişirin. Maydanozla süsleyip servis yapabilirsiniz.


İletişim Bilgileri
KUŞÇULAR MAH. MESTAN DAYI SK. NO: 6
URLA/ İZMİR
Copyright © 2022 URKON Konserve. Tüm Hakları Saklıdır.